vrijdag 30 oktober 2009Roos logeert deze week hier. Ze vindt het leuk in de winkel te helpen. Gisteren zijn we naar de hunebedden in Borger geweest met haar. Ze zit in groep 5 en heeft voor het eerst geschiedenisles. De hunebeddden zijn net behandeld, maar ze had er geen idee van hoe groot de stenen zijn. Alles vond ze leuk, maar erop klimmen het allermooist.


Vanmorgen heeft Wil wat foto's gemaakt vanhet quiltcafe. Ik vind deze ochtenden echt het leukste van mijn werk. Altijd dames die graag komen om elkaar te spreken en ideeen uit te wisselen.

Vandaag behandelden we het tweede gedeelte van de "Dresden Plate".

Vanmiddag, na het opruimen van het quiltcafe, zijn we nog een uitstapje gaan maken naar huis Verwolde in Laren (Gld). Daar boften we dat we de enige bezoekers waren voor een rondleiding door het kasteel. Het is een mooi huis en hoort bij de Gelderse Kastelen. Kinderen spreekt het aan omdat het ingericht is alsof er nog iemand woont.

maandag 26 oktober 2009

Dit weekend heeft Merel, onze kleindochter, bij ons gelogeerd. Ze is een gezellige wijsneus van 5 jaar. Ze had zich voorgenomen om "moedig" te zijn en haar angst voor de honden te overwinnen en kijk eens hoe trots ze bij onze labradors, Jan en Jaap, staat.