donderdag 26 november 2009

Vroege Kerst


Wat doet iemand op een vrije donderdag, nadat ze de voorbereidingen voor het vrijdagse quiltcafe achter de rug heeft? Juist, een patchwork tentoonstelling bezoeken. Alweer zo'n gezellige, vriendelijke tentoonstelling, bij Henny Oosterbaan thuis. Henny heeft haar cursisten uitgenodigd hun kerstwerkstukken bij haar thuis te exposeren. Er is een verscheidenheid van technieken te bekijken. Ik had mijn fototoestel niet bij me en Joost, de man van Henny, was zo aardig veel foto's voor mij te maken en door te mailen.
Als je nog even tijd hebt: de tentoonstelling is ook vrijdag en zaterdag nog te bezoeken. Entree € 2,50 inclusief koffie of thee en een heerlijke tractatie erbij. Het adres is Koudhoornseweg 31 in Garderen.
Om een idee te geven van de sfeer van de tentoonstelling, laat ik nog een paar foto's zien.zondag 22 november 2009


Mexicaanse griep heeft ook voordelen. Zodra je wat opknapt, kun je wel handwerken. Deze week heb ik de quilt voor Willem afgemaakt. Hij is nu 20 maanden en al een hele peuter.

Vanmorgen kregen we foto's van zijn vader, leuke foto's van voor, tijdens en na het knippen.

De afgelopen vrijdagen heeft Wil helemaal alleen de quilting bees moeten regelen vanwege de griep. De dames kregen de patronen van de eerste twee delen van de kerst mystery quilt. Ik ben heel nieuwsgierig hoe de werkstukken eruit zien. Ik hoop dat iedereen a.s. vrijdag alles meebrengt. Ik ben zelf de kerstquilt aan het quilten en ik moet zeggen dat hij steeds leuker wordt.