zondag 6 juni 2010

Feest

We hebben een heerlijk weekend achter de rug.
Het begon al op vrijdagmorgen. Prachtig zomerweer, alles werkte mee. De tuin stond klaar om de dames van het quiltcafe buiten te ontvangen.

Het was poppen/wandquiltje ochtend en het thema was applicatie. Zo te zien was er veel aandacht voor de uitleg.

Oei betrapt.

Connie heeft zich verstopt. Zou ze thuis verteld hebben dat ze verhuisdozen aan het inpakken is? In zo'n drukke enerverende tijd voor een verhuizing is het prettig even met andere quilters samen te zijn. Dan vergeet je even al het werk dat op je wacht. Niemand vindt het erg dat je even spijbelt, dus kom maar te voorschijn.

We mochten deze mooie quilt zien gemaakt door Joke en opgehouden door Joke en Verrie

Ik hoop dat we nog veel vrijdagen buiten kunnen zitten.

'sMiddags hebben we bij Bep in Hall in haar tuin thee gedronken. Wat is haar tuin toch prachtig, je kunt zien dat er met veel liefde aan gewerkt wordt.

In de eerste week van juni koopt Wil pioenrozen voor mij. Ze herinneren me aan mijn vader. Ik weet nog dat mijn zus me belde om te zeggen dat mijn vader was overleden. Ik stond met de telefoon voor het raam en zag dat in de tuin de pioenrozen voor het eerst open waren. Ieder jaar komt dat beeld weer terug.

Vandaag, zondag, vieren we de verjaardag van de oudste neef van Wil.(Hij heet ook Wil). Tot groot genoegen van de hele familie organiseert hij ieder jaar een reunie, niet alleen voor zijn directe familie, maar hij nodigt ook neven en nichten met kinderen en kleinkinderen uit. We zijn met zoveel mensen dat hij een zaal bij van der Valk huurt en hij biedt ons daar een heerlijk buffet aan. Voor het familiealbum worden er dan ook groepsfoto's gemaakt. Als we naar de foto's van de voorgaande jaren kijken zien we onszelf verouderen, maar we zien ook dat de familie verjongt. Ik hoop dat we nog veel jaren bij elkaar mogen blijven, want wij behoren nu tot de oudste generatie.

Geen opmerkingen: