dinsdag 1 juni 2010


Laat de zomer maar komen. Ik ben er klaar voor. Roos heeft me een volledige voetbehandeling gegeven en tot slot mijn nagels gelakt. Ze is acht jaar en weet wat ze wil worden later:"iets met make up en kleding. Natuurlijk kun je dan bijvoorbeeld bij de televisie gaan werken". We spreken haar niet tegen. Een kind moet idealen hebben.

Annie is met behulp van vriendinnen een vliegengordijn van jojo's aan het maken. Afgelopen vrijdagmorgen op het quiltcafe liet zij zien hoe ver ze al was.

Ik ben besmet met de hexagon ziekte. In de winkel had ik een leuke stof staan met randen en bloemen. De mal voor de hexagon moest ik zelf tekenen, omdat ik de hele bloem wil gebruiken. Ik ga de hexagon nog wat uitbreiden met puntjes. Als je het leuk vindt om ook zelf te leren tekenen en je hexagon uit te breiden kom dan naar het inloopcafe van vrijdagochtend 25 juni.
Als je zelf kunt tekenen, hoef je de dure malletjes niet meer te kopen. Ik laat ook zien hoe ik ze aan elkaar zet.
Als je mee doet, breng dan een passer, potlood, liniaaltje en papier mee. Als je nog even wilt naaien, heb je een papierschaar om je malletjes uit te knippen, stofjes en naaigerei nodig.

Geen opmerkingen: