donderdag 12 augustus 2010

vakantie van een quilter

Hoe leuk kan de vakantie van een quilter zijn?

Al deze mooie quilts heb ik bewonderd op de Provinciale dag in Antwerpen.Het was daar weer ouderwets gezellig. Vriendelijke dames, prachtig weer, rijkelijke lunch, maar bovenal een hele goede onderlinge stemming. Kortom een dag met een gouden randje.
We zijn nog wat langer in Vlaanderen gebleven. Onze vrienden Wubbo en Eveline waren in het weekend ook gekomen. Met Eveline ben ik ook een dag bij Duffie Indeherberg geweest. Kijk eens op haar weblog. Ze heeft veel mooie tassen gemaakt, je kunt bijna niet kiezen welke je wilt maken. Ik kies er een die niet te ingewikkeld is, want ik heb niet veel zin in een tas die half af is, zodat hij op de stapel 'nog te doen' belandt.
Het gaat mij uiteindelijk om de leuke dag en niet om het product. Ook bij Duffie zijn we weer verwend en ik ben blij dat ze uitgelegd heeft hoe ik het makkelijkst een rits in een tas kan zetten. (Ik ben een quilter en helaas geen naaister.)
Als ik terugdenk, lijkt het wel of de hele week bestond uit gezellige ontmoetingen, lekker eten en quilten. Morgen meer.

Geen opmerkingen: