donderdag 24 maart 2011

auto brandt

Vandaag mag ik als invaller op Rietje's blog schrijven. Rietje is zelf in Vlaanderen, in Blankenberge. Ze is een weekje op vakantie en doet niets anders dan quilten en waarschijnlijk kletsen met ongeveer 60 Belgische quilters die ook niets liever doen. Het is een week waar ze het hele jaar naar uitkijkt, maar haar vreugde was bijna de grond in geboord. We zouden vrijdagmiddag met auto en caravan op stap gaan. (ik zou gaan kamperen in Brugge met onze twee honden, Jan en Jaap). We gingen langzamerhand inpakken en dronken tussendoor nog even een kopje koffie, toen er dringend werd gebeld. Een voorbijkomende automobilist had gezien dat onze auto in brand stond en had aangebeld. Snel de brandweer gebeld en het enige dat we nog konden doen was op een afstandje kijken hoe de brandweer onze caravan redde en de auto bluste. Onze zoon was zo vriendelijk om meteen zijn auto aan te bieden en zo kon Rietje alsnog naar Blankenberge gebracht worden en ik ben weer terug om het een en ander te regelen. Ze heeft het prima naar haar zin en ik kan haar maandag weer ophalen in een andere auto die ik inmiddels heb gekocht. Intussen geniet ik van het fraaie voorjaar, de honden en de tuin, waar in deze tijd van het jaar genoeg te doen is. Ik kom tijd te kort.

7 opmerkingen:

Liesbeth Wessels zei

Wat een geluk dat jullie er niet inzaten ! groeten van liesbeth

Hennie zei

Is dat even schrikken, gelukkig is het nog met een sisser afgelopen.
Groetjes Hennie.

yvonne zei

Wil ,wat een geluk dat jullie er niet in zaten!!!!
Een auto is maar een ding .
Gelukkig kon ze toch nog weg en is het met jullie allen in orde .

Liefs yvonne

Berna zei

Gelukkig is alles goed afgelopen en beperkt gebleven tot materieele schade. Fijn dat Rietje zo geniet. Doet ze goed. En jij sterkte met alles wat er te doen is.

Mieneke zei

Sjonge! Is dat even schrikken. Dat verwacht je toch ook niet. Fijn dat er toch een oplossing kwam dat Rietje toch weg kon, zeker als je er zo lang naar uitkijkt.

Annelein zei

Wat een vervelende verrassing. Gelukkig maar dat erger voorkomen is...

Anoniem zei

keep posting like this it’s really very good idea, you are awesome!

paxil