zondag 16 oktober 2011

hiep hiep hoera

Vrijdag was de verjaardag van onze dochter. Ze woont in Amsterdam en we kunnen haar pas zondag feliciteren. Om toch een beetje feestelijk gevoel te krijgen, hebben we taarten gekocht om bij de koffie in ons quiltcafé te presenteren.

Iedereen heeft spontaan voor haar gezongen; daar word ik altijd een beetje verlegen van, maar ik vind het toch ook heel hartelijk.

Aan de stamtafel was de stemming oppperbest.


Zou onze dochter soms van rood houden? Ellen had een nieuwe wintermantel gekocht en Merel en Roos wilden hem graag even passen.

Het is de bedoeling dat Ellen er zuinig op moet zijn, want Roos vindt dat ze er bijna in past.

Merel moet iets langer wachten.


Willem is uit Amsterdam met ons meegekomen en blijft een paar dagen logeren. Het is voor opa en oma minstens zo leuk als voor hem. Op dit moment is hij fan van Cars. Hij eet hier dus van een Cars bordje en gebruikt een Cars servet. Zijn ouders zullen hem missen, want hij is een gezellige kletskous. Wij gaan een goede week tegemoet.

5 opmerkingen:

Berna zei

Wil en Rietje, alsnog hartelijk gefeliciteerd met jullie dochter en een hele leuke week met Willem. Maar dat zal wel lukken.
De uitnodiging voor 4 nov nemen we van harte aan ;)
Alvast dank en tot dan!!
Liefs Berna

Inge zei

Leuk verslag met gezellige foto's. Ook van mij van harte gefeliciteerd met jullie dochter en een fijne week met Willem. Lijkt me een énig jongetje!

Groetjes,
Inge

Rietje van Slagmaat zei

Voor Berna, Fijn dat je vriendin er ook zin in heeft. Vrijdags na een uur begint voor ons het weekend en hebben wij alle tijd voor leuke dingen, liefs Rietje

Rietje van Slagmaat zei

Voor Inge, WAt leuk dat je zo'n trouwe volger bent van mijn blog. Al die peutertjes zijn schattig vind je niet? Rietje

Willeke zei

Het ziet er alweer zoo gezellig uit. Wat jammer dat ik niet wat dichter in de buurt woon.
Veel plezier met Willem deze week, geniet er van.