donderdag 20 oktober 2011

Waarom ik deze week niet quilt

Willem is niet zo'n goede eter, maar met een koe als bord en een boterham in kleine stukjes, die je zelf in de hagelslag mag dopen, wordt het een stuk leuker.

Als lunch mag je poffertjes met banaan klaarmaken en de banaan mag je zelf snijden.

'sMorgens vroeg met Jan en Jaap in de tuin, wat een mooie herfstochtend. De zon is er bijna en als je nog iets verder in de tuin bent, kun je zwaaien naar de trein.Ik doe nooit aan voorjaarsschoonmaak, maar zodra we wat vaker binnen zitten, begin ik in de keuken met de najaarsschoonmaak. De gordijnen had ik al vaker gewassen en dat ging altijd goed. Deze keer dus niet. Ze zijn ongeveer 10 cm gekrompen.

Achteruit naaien is ook een kunst. Het achteruit naaigereedschap bewees goede diensten. De geruite voering van de gordijnen is al uitgelegd.

en is opnieuw gezoomd.

Beide zomen zitten er weer in. Twee klaar, nog negen te gaan.

Een stukje van de rode rand aan de "randje erbij quilt" is klaar, dat is alles wat ik deze week genaaid heb.

4 opmerkingen:

Berna zei

Noem dat maar niet veel gedaan. Genieten van zo'n leuk klein jongetje is een dagtaak en dan nog een (stukje) randje erbij en een gordijn uitgelegd...... Meer hoeft toch niet? Fijn weekend!

Anoniem zei

Hallo Rietje wat eendrama jou gordijnen maar gekukkig zat er zoom genoeg in.
Sterkte met de andere .Ook jou quilt in wording ziet er prachtig uit ik ben zelf niet zo gek op blauw maar deze is combi is mooi.
En ik wil je even melde dat het draadjes vlees heerlijk was de taart moet nog maken ik kan hier geen ronde vellen kopen (hoe groot is jou taartvorm?Groet Meriam

christine zei

wat een goed idee dat uitelggen van de zoom en nu nog negen tegaan jeetje wat een werk . maar ze zijn prcahtig! en je kleinzoon is een droppie .

christine

Annelein zei

Op een verjaardagsfoto van Roos zag ik hem ook al voorbij komen en nu weer.

Wat een prachtige merklap heb je toch op de ombouw staan.