woensdag 11 april 2012


Na een heel lange tijd weer een berichtje op het blog. Iedere keer als ik iets wilde schrijven, dacht ik: "maar ik verval in herhaling, niets nieuws te melden". Of een nieuwtje was al weer achterhaald. Maar nu heb ik leuke foto's van vorige week vrijdag. Boven dit stukje staat een foto van de cursus "paashazen vouwen". Grote hilariteit alom, tafels vrijgemaakt van patchwork. Iedereen wilde meedoen. Met dank aan Andrea uit Brugge, die het ons leerde in Blankenberge.


Alle leerlingen hebben een diploma servetten vouwen verdiend.


We werden verblijd met bezoek uit Dronten. Het is altijd leuk nieuwe gezichten te zien en helemaal als we zo'n mooi werkstuk mogen bewonderen.


De quilt wordt hoe langer hoe groter. In de voorjaarsvakantie hebben de dames hun huiswerk gemaakt.


Het Paasweekend was druk, maar heel gezellig. Het was net de zoete inval. We hadden erop gerekend en vrachten eten in huis gehaald. Pasen duurt bij ons altijd drie dagen.


Natuurlijk moeten er eieren worden gezocht.


Willem is schatbewaarder.

A.S. VRIJDAG ZIJN ROOS EN MEREL BIJ ONS. ZE ZOUDEN HET LEUK VINDEN ALS ER MEER KINDEREN MET HUN OMA MEEKOMEN. ROOS EN MEREL HEBBEN EEN WORKSHOP VOORBEREID I.V.M. MOEDERDAG, OM EEN GESCHENKJE TE MAKEN. DUS OMA'S BRENG DE LOGEETJES MEE.

1 opmerking:

Willeke van der Heijden zei

Weer mooie en leuke foto's.
Wat een leuk idee, de kinderworkshop. Veel plezier gewenst.