donderdag 6 september 2012

nieuw begin en laatste loodjes

 Onze kleinzoon Willem is weer naar school deze week. Hij woont in Amsterdam en daar begon de school pas laat. Hij lijkt er echt zin in te hebbben, maar hij kijkt ook wel een beetje afwachtend. Wat bengt het nieuwe schooljaar voor Willem?
Voor ons in Lochem brengt het niewe seizoen veel werk met zich mee, zoals je op de foto wel kunt zien. De dweil, de stofdoek en de stofzuiger zullen zeker gebruikt worden, want de werkzaamheden in de winkel zijn a.s. zaterdag afgelopen. Zondag en maandag voor schoonmaken en weer inrichten. Dinsdag is het immers de eerste dag dat de winkel weer open gaat. We verheugen ons erop U allemaal weer terug te zien en met frisse moed te beginnen aan een nieuw seizoen, ook in het vrijdagse Quiltcafé, dat van start gaat op vrijdag september met het Log Cabin quiltje dat je elders op het blog kunt vinden.
 
Ver van  al dit gedoe met stof en vuil, ben ik bezig in mijn eigen schone werkkamer aan de geappliceerde rand om het middenstuk van de V&A Quilt. Dit stukje is naar mijn zin. De V&A Quilt begint voor de eerste keer  op vrijdag 21 september in het Quiltcafé, dus ik kan de dames nog wel even voorblijven.  En speciaal voor deze quilt geldt dat hij zeer geschikt is voor beginners in het quilten. Als  U de basis principes van het quilten onder de knie heeft is dit een echte aanrader.

Geen opmerkingen: