dinsdag 22 oktober 2013

Op tijd voor de kerst

Vandaag wordt misschien de warmste dag van de herfst, maar wij zijn ons al aan het voorbereiden op een gezellige winter. Op dit moment verzamelen we onze kerstquiltjes en kerstwerkstukken zodat we op tijd klaar zijn voor de winkel. Soms voelt dat een beetje vreemd vroeg, nog voordat Sinterklaas op zijn boot is aangeland. 

Maar wie wil handwerken moet wel eens de agenda naar voren schuiven in verband met de voorpret en de voorbereiding. Hierbij alvast een kerstquiltje met negen lieve engeltjes. Met de kleuren rood, groen en wit of beige kom je meteen in de kerstsfeer. Het patroontje leent natuurlijk zich ook voor een engeltjesquilt voor uw (klein)kind, gemaakt van stofjes van oude kinderkleertjes. 

In ieder geval een fijne hersft gewenst, op naar de kerst! Ik zal proberen iedere week een kerstwerk te posten op mijn blog, voor uw inspiratie. Een mooi voornemen toch?

Raakt u net als wij in de stemming en hebt u zin in een leuk werkje, dan kunt u dit patroon bij ons bestellen a € 7,50 per stuk, excl verzendkosten van € 1,20. U kunt ons mailen via rietjevanslagmaat@gmail.com


Geen opmerkingen: