vrijdag 13 december 2013

Het blog in winterse sferenHet blog is nu in winterse sfeer gebracht. De kerstversieringen nemen ons huis over. We zijn in opperbeste stemming. In de kerstboom hebben we lampjes, stoffen hartjes en kerstbeertjes gehangen. 


Sinds we honden hebben doen we niet meer aan mooie glazen kerstballen. Als die breken kunnen de scherven de hondenpoten beschadigen. Inmiddels zijn we gehecht geraakt aan de kerstberen en de kleinkinderen vinden knuffels in de boom ook leuk. 

Ook dit jaar heb ik mijn oude "tree skirt" weer van zolder gehaald. Dit boomrokje in de vorm van een ster is al bijna dertig jaar oud.Kerstkussens horen er ook bij. Ja, hoe gek kun je het maken? 


Morgen gaan we verder met het versieren van ons huis. We houden u op de hoogte van de vorderingen. Dinsdag en woensdag is de winkel nog open. Vrijdag is het laatste quiltcafé van dit jaar. We wensen u een fijn weekend! 

Rietje
4 opmerkingen:

Berna zei

Het ziet er al zo gezellig uit met dat wat we hebben gezien vandaag. Fijn om weer even geweest te zijn en dank voor jullie gastvrijheid!
Hele fijne feestdagen voor jullie allemaal!
Liefs berna

Hennie zei

Gezellig jullie huis straalt al een gezellige kerstsfeer uit.

Groetjes Hennie.

rietje van slagmaat zei

Dag Berna, we vonden het ook heel fijn dat je bij ons was!
De allerbeste wensen voor 2014! Rietje

rietje van slagmaat zei

Hennie, leuk dat je het gezellig vond! Hopelijk heb je ook fijne feestdagen gehad, Rietje