maandag 25 november 2013

Enorm leuke post

Deze week kregen we enorm leuke post binnen. Enorm en leuk! Grote pakken met nieuwe rollen stof werden bezorgd. Mijn handen jeukten om alles uit te pakken. Heerlijk om te verzinnen wat ik allemaal zou kunnen maken. Ik voel me als een kind in een snoepwinkel!



Een van de stofjes laat ik graag zien op het blog: wit met bonte stipjes. Blij dat we deze stof weer hebben in de winkel. De stof is echt een aanrader om een kinderquilt een frisse uitstraling te geven. 



Ook kreeg ik een heel leuk Australisch patroon voor een kinderquilt binnen. Het patroon met 9 eigenwijze uilen wil ik voor mijn kleinkind Willem maken. Willem heeft alvast kleurige setjes uitgezocht voor mij om mee te gaan werken. De hoogte van de uil is 30 cm. Ook leuk om een kinderrugzak van te naaien! Jammer genoeg moet ik eerst andere werkjes afmaken. 

Vandaag ga ik verder met het Sunbonnet Sue-quiltje zodat ik het op vrijdag 6 december in het quiltcafe kan laten zien. Voor degenen die onze nieuwsbrief niet hebben gekregen, aanstaande vrijdag gaan we bezig met het tweede deel van het compass. Mocht u ook onze nieuwbrief willen ontvangen, stuurt u dan een mail aan rietjevanslagmaat@gmail.com









De witte stof met bonte stipjes kost € 16,95 per meter, exclusief verzendkosten.  

Het uilenpatroon is bij benadering 142 cm x 183 cm en kost € 10,00, exclusief verzendkosten van 1,20. 

Het groepje van 9 toon op toon stofjes (27 x 50 cm) kost € 18,00 excl verzendkosten. 
Het groepje van 9 gedessineerde stofjes (zelfde afmetingen) kost € 19,25 excl verzendkosten.

Mocht u belangstelling hebben dan kunt u mailen naar rietjevanslagmaat@gmail.com