zaterdag 7 december 2013

"Winter wonderland"

Bij ons de houtblokken in de kachel, bij u misschien in de open haard. Laat de sneeuw maar komen! De kou trekt richting Lochem. En dat kunnen we merken in de winkel. Onze bezoekers vragen in deze periode naar dit winterquiltje met huis en sleeĆ«nde kindjes. Een echte favoriet in de winter. 

De afmetingen van het quiltje zijn bij benadering 83 cm x 83 cm. De kosten van het patroon zijn € 7,50 exclusief verzendkosten van € 1,20. Mocht u belangstelling hebben, stuurt u dan een mailtje naar rietjevanslagmaat@gmail.com Bij dit quiltje moet ik denken aan het liedje "Winter wonderland", uitgevoerd door Doris Day in 1964. U kent de klassieker vast ook. We gingen even googlen en kwamen erachter dat Doris Day een van de maar liefst 150 artiesten is die het liedje uit 1934 zong. Hieronder even 3 minuten nostalgie met Doris Day. 

Fijn weekend gewenst, Rietje woensdag 4 december 2013

Hoor de wind waait door de bomen...

De Sint moet met storm zijn werk doen morgenavond. De voorspellingen zijn guur terwijl deze zonnige meisjes de volgende ochtend op ons programma staan bij het quiltcafe. Dit quiltje met 8 Sunbonnet Sues en de koffie zullen ons in ieder geval opwarmen. Tot vrijdag 6 december! 


zondag 1 december 2013

Nieuwe workshop in januari

Het quiltcafe is niet alleen gezellig maar zorgt ook voor inspiratie. Toen ik mijn op-art quilt afgelopen vrijdag liet zien, hadden veel dames meteen zin om deze geometrische quilt ook te maken. En dat doen we dan natuurlijk. Dus lieve dames, hartelijk dank voor de inspiratie!

Op maandagochtend 20 januari 2014 houden we de workshop "op-art quilt" van 9.30-12.30 uur. Wilt u ook meedoen bij ons in Lochem, stuurt u dan een mail voor meer informatie naar rietjevanslagmaat@gmail.com