zaterdag 8 februari 2014

Dansen maar!

Vandaag barst het feest los! 's Ochtends is eerst de winkel open van 10.30 tot 12.00 uur. Ik geef dan een kleine demonstratie hoe je voordelig stack 'n whack snijdt. De koffie staat klaar, met wat lekkers erbij. En vanmiddag vier ik mijn verjaardag.

De familie komt op bezoek en dan moeten we er natuurlijk netjes bijzitten. Willem en ik hebben gisteren samen gepoetst. Tip voor grootmoeders: geef een kleuter een oude tandenborstel en je kleinkind doet uren lekker mee met een schoonmaakbeurt! Alle gaten en hoekjes van je raamkozijnen komen aan de beurt.


En waarom zouden we zo moeilijk doen over ramen drogen bij het lappen? Je kunt ook gewoon met een theedoek tegen de ramen slaan en de klus is geklaard!


We hebben ook gezellig staan koken. Nootjes hakken voor in de spruitjesquiche. En lekker likken van de vulling van de aardbeienkwarktaart. Dat wordt smullen vanmiddag.


Om de feestvreugde te verhogen, is hier nog een filmpje van YouTube. The Quiltmaker Shuffle, met choreografie van Gudrun Erla. Ze leerde een groep quilters deze vrolijke shuffle tijdens de Spring Market afgelopen jaar in Amerika. Dansen maar: "Shop, cut, sew, press, sew, press, quilt it, stitch it and show it off!".

Fijne zondag, Rietje9 opmerkingen:

Noa Tonnis zei

Gefeliciteerd met je verjaardag en een fijne dag gewenst

Annelein zei

Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst...

Berna zei

Hartelijk gefeliciteerd Rietje en nog heel veel goede jaren in gezondheid!
Veel plezier vandaag!

Rya, Rotterdam zei


Allereerst hartelijke gelukwensen met je verjaardag. Nog vele goede jaren in gezondheid en liefde.
Heb net zitten surfen op je blog (voor het eerst); mooie dingen gezien en leuke verhaaltjes gelezen. Dansfilmpje van You Tube is enig!! had de neiging mee te gaan dansen.
Lekker kleinzoon-knulletje; leuke leeftijd. 'k Ben nieuwsgierig en kom nog weleens terug.
Groet, Rya, Rotterdam.

Anoniem zeiGelukkige verjaardag !
Geniet van een heerlijke dag !

Quiltfrouke zei

Veel plezier met je verjaardag.

Janny zei

Hallo Rietje,

Hartelijk Gefeliciteerd en nog vele gezonde en gelukkige jaren gewenst.

Groetjes Janny.

Chris Palmaers zei

Een dagje te laat, maar toch een hele dikke verjaardagszoen! En alvast bedankt voor de schoonmaak tip!

rietje van slagmaat zei

Lieve allemaal, wat leuk dat jullie allemaal aan me denken. We hebben inderdaad een heel fijne feestdag gehad. Dankjewel voor alle lieve wensen, Rietje