maandag 10 maart 2014

Frisse neus in de vroege ochtend


Ondanks het prachtige weer moet er toch gewerkt worden, maar ik heb mezelf eerst op de vroege ochtend getrakteerd op een wandeling. Ik doe energie op van de mooie voorjaarsochtend en daarna is het werk ook veel prettiger. Wat heb ik dan gedaan? Alle pakketjes voor Blok 2 van Barbara Brackman zijn gesneden. Als u ook zo'n blok wilt, we hebben nog stof voor een paar bestellingen. U kunt hier doorklikken.

Ik was toch lekker bezig met snijden en ik ben tussen de bedrijven door pakketjes gaan snijden voor dit Maple Leaf-quiltje. De afmeting is ongeveer 80 cm x 60 cm. Het pakketje inclusief randstof is ook bij ons te bestellen als u hier doorklikt.
We hebben het werk afgewisseld met buiten koffie drinken (met een sigaartje, ja ik weet het, dat is slecht!). Wil had zin in koken dus de lunch was warm: zalm, broccoli, garnalen en ei met toast. Heerlijk, wat een verwennerij. Het smaakte extra goed omdat we buiten konden zitten.

Daarna ben ik weer gaan snijden en ging Wil in de tuin oud blad verzamelen. Helaas is al het blad vooral van de buren en wil het niet verteren (eiken en beuken). Hij is nog lang niet klaar. Morgen weer een dag, nu even kijken naar de dramaserie over Johan Cruijff. Benen omhoog!

Fijne avond en welterusten!
Rietje

2 opmerkingen:

Berna zei

Goed bezig geweest Rietje!
Wat een heerlijk weer he?

Rietje van Slagmaat zei

Dag Berna, dat was inderdaad heerlijk weer. Nu is bijna winter, brrr. Groetjes, Rietje