dinsdag 4 maart 2014

Zondag staat de koffie klaar


Zondagochtend aanstaande is de winkel open van 10.30 uur tot 12.00 uur. Sommige dames kunnen moeilijk door de week komen, vandaar deze service op 9 maart. U ben van harte welkom en de koffie staat klaar! Dit wit-rood-zwarte memobordje met schoolbordstof om met krijt op te schrijven is als pakketje in de winkel te koop voor 16,50 euro. U kunt de schoolbordstof ook los kopen bij ons.


Maar eerst is er natuurlijk ons quiltcafé as vrijdagochtend. We gaan bezig met het tweede Blok van de Maand van Barbara Brackman. Als u hier doorklikt komt u op haar blog terecht. Wil geeft dan weer een kleine lezing naar aanleiding van het verhaal achter Barbara Brackmans BOM. Het gaat over Ona Maria Judge, een vervolg op de vorige lezing over de gevluchte slavin van Martha Washington, de echtgenote van de Amerikaanse president.  


En nu moet ik haasten in verband met een avondje uit. Snel mijn nieuwe rok aan en verf op mijn gezicht. Wil en ik gaan in Schouwburg Lochem naar de theatervoorstelling "Gejaagd door de Wind" met Anna Drijver en Nasrdin Dchar. Het wordt een heerlijk lange zit, net zoals het dikke boek van Margaret Mitchell en de oude verfilming met Clark Gable en Vivien Leigh. Jagen dus om op tijd te zijn!

Een fijne avond nog,

RietjeGeen opmerkingen: