zondag 27 april 2014

Barbara Brackman-weekend


Vanmiddag kwam het vierde "Block of the Week" van de mystery quilt "Austen Family Album" van Barbara Brackman uit. Ook dit blok is niet moeilijk te naaien. Zelfs als u nog niet zolang quilt is het te doen. Het blok met stof en malletjes kost 10,- euro inclusief porto. De voorgaande blokken kunt u ook nog steeds bestellen. De serie krijgt 36 blokken, maar u verbindt zich niet tot afname van alle blokken. U kiest gewoon welke u de mooiste vindt. Als u hier klikt kunt u voorgaande blokken zien.

Blok van de Maand nr 4
Dit weekend was een echt Barbara Brackman-weekend. Gisteren verscheen namelijk ook haar "Block of the Month" nummer 4, dat hier boven staat. De eerste pakketjes gaan morgen op de post naar de deelneemsters. Deze serie bestaat uit 12 blokken. Ook hier bent u niet verplicht alle blokken af te nemen, u kiest zelf. Mocht u het Blok van de Week en het Blok van de Maand samen willen bestellen, dan scheelt dat portokosten en is de totaalprijs 19,35 euro. 

De dames die hun Blok altijd in de winkel ophalen, kunnen ook as zondagmorgen 4 mei van 10.30 tot 12.00 uur bij ons terecht. We hebben dan de winkel weer even geopend. Koffie is er natuurlijk ook. 

Nu ga ik nog even een nieuwsbrief schrijven. Deze keer komt er weer een gratis patroontje mee. Als u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u die altijd aanvragen via rietjevanslagmaat@gmail.com. Geeft u dan ook even aan of u voorgaande gratis patroontjes wilt ontvangen. Ze zijn allemaal op dezelfde maat. 

Fijne avond nog, Rietje     

1 opmerking:

Saskia Smit zei

Zucht...wat is dit toch een mooi project.
Helaas moet ik hier eerst nog het eea afmaken.