maandag 16 juni 2014

Block of the week nr 11 Austen Family Album


Het is als steeds een zondagse uitdaging om iets leuks te produceren uit de opdracht die Barbara Brackman  ons geeft. Na rijp beraad is het bovenstaande blok het resultaat. Het past, in mijn idee, goed bij de vorige blokken, maar voor de spanning heb ik een nieuw stofje erin gedaan.


Ook deze keer is er weer een leuk verhaaltje van Barbara Brackman over de dame aan wie het blok het blok is opgedragen, Catherine Knatchbull Knight, de adoptief moeder van Edward, de broer van Jane Austen. Bij een bezoek aan de familie Austen, vonden zij en haar echtgenoot Edward zo een aardig jongetje dat ze hem vroegen om hen  te vergezellen op de rest van haar huwelijksreis. Vervolgens adopteerden ze hem. Ze bleef kinderloos.


Ik ben niet erg in de stemming voor een uitgebreid blog, want onze hond Jan is ziek. Hij is afgelopen zondagnacht nog bij de dierenarts geweest omdat hij er slecht aan toe was. Hij leeft nu op pijnstillers en gaat morgen naar de specialist voor een echo. We wachten met spanning af. Jan ook zoals U kunt zien.

8 opmerkingen:

Anoniem zei

ach arme jan veel sterkte met hem groet Ineke

yvonne zei

Beterschap met Jan
Hartelijke groet Yvonne

Chris Palmaers zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Chris Palmaers zei

Arme Jan! Met Colin gaat het ook niet bepaald super goed de laatste tijd....ups en downs...hij is net 11 geworden. Is Jan ouder of jonger? Ik weet het noet meer. In ieder geval duimen we voor Jan. Veel liefs! Chris

Anoniem zei

Heel veel sterkte met Jan, en hoop dat de echo een goede uitslag voor jullie geeft.
Groet, Ada

Anoniem zei

Hallo Rietje ,ik hoop dat je Jan weer een stuk beter thuis hebt .
En dat hij nu snel opknapt.
Mijn dochter en ik hebben een geweldige middag bij jou gehad met veel tips en uit leg en koffie die Wil voor ons gezet heeft .We hebben mooie stofjes en kaarten gekocht en komen in het najaar zeker nog eens terug.
Hartelijke groet Meriam

Rietje van Slagmaat zei

Allemaal dank voor de beste wensen voor Jan. We zijn nog niet helemaal van onze zorgen verlost, want hij is nog bij de dierenarts.
Het is moeilijk aan iets anders te denken.

Meriam, fijn dat jullie het naar je zin hebt gehad in onze winkel,
graag tot ziens,
Rietje

Anoniem zei

Rietje, weer een prachtig blok en mooi verhaal erbij. Ik hoop dat Jan snel geneest. Groetjes Wilma