maandag 7 juli 2014

Block of the Week nummer 14


Na de hack toestand van vorige week zijn we weer in de oude routine beland. Dat is echt wel weer prettig. Dit is het nieuwe block of the week Austen Family Album. Het heet Home Comfort for George Austen II. Ik heb er mijn eigen interpretatie van kleur en stof aan gegeven en ik ben er wel trots op. Let U als U zin heeft nog even op het ontroerende verhaal dat Barbara Brackman vertelt op haar blog Austen Family Album over deze geestelijk gehandicapte broer van Jane Austen.

U kunt dit blok 14 natuurlijk zoals altijd bestellen. De kosten zijn 10 euro (BelgiĆ« 11 euro) inclusief porto. U kunt elk blok uit de serie ook apart bestellen. Stuur dan even een mailtje naar rietjevanslagmaat@gmail.com
U krijgt ook altijd een oplegschema erbij waardoor het naaien veel gemakkelijker wordt.
De serie blok van de week staat hierna even stil, want we gaan zondag over naar Engeland voor een paar weken met de honden en de caravan. We hopen op een ontspannen vakantie.
We melden ons als we weer terug zijn en nemen dan de draad weer op van het blok van de week en het blok van de maand.

In onze vakantie past onze dochter Ellen op het huis samen  met Willem onze kleinzoon. Zij zorgt niet voor de winkel. We zullen wel af en toe op onze mail kunnen reageren, maar daar blijft het wel bij. Opsturen van artikelen is niet mogelijk. Dat zult U wel begrijpen.

Als U zelf nog op vakantie gaat, wensen wij U veel plezier, maar als U de zomer thuis doorbrengt wensen we U een ontspannen zomer en natuurlijk in beide gevallen: blijven quilten, dat doe ik ook.
Met vr.gr
Rietje

Geen opmerkingen: