vrijdag 11 juli 2014

Laatste quiltcafé van het seizoen


De weergoden waren ons en de bezoekers van het quiltcafé goed gezind. Het was heerlijk weer, ideaal voor een quilting bee in de open lucht, waar vandaag het accent eigenlijk alleen op de gezelligheid lag. Het quilten was een goed alibi, maar het is altijd een gemeenschappelijk onderwerp van gesprek.


Dit blogje wordt niet lang want het is al laat als ik dit schrijf en morgen gaan Wil en ik op vakantie. We nemen de honden mee. We gaan naar Engeland. Het is de laatste paar jaar veel gemakkelijker geworden om honden mee te nemen. We hebben alle spullen al zo'n beetje verzameld. De caravan staat voor het huis. We hoeven alleen de spullen er nog maar in te dragen. We gaan zondag over.

Ellen en Willem passen op het huis, maar doen niet de winkel. U kunt ons wel bereiken per mail, maar dat kan lang niet altijd snel want we weten niet of we overal mail kunnen ophalen en versturen. Dat is afwachten. We houden lang vakantie en we gaan weer open op dinsdag 26 augustus.

Het eerste Quitcafé na de vakantie is op vrijdag 29 augustus. We hopen dat we weer een aantal van U mogen begroeten. We wensen iedereen een fijne zomer.
Rietje

1 opmerking:

Rya, Rotterdam zei

Een heerlijke vakantie gewenst. Geniet ervan en kom uitgerust weer veilig thuis. En -als je toevallig in Birmingham bent- laat niet je tas stelen, hoor!!
Hoewel we je dan wél te hulp schieten, indien nodig!!
Dag Rietje, (en Wil)
groet
Rya Rotterdam