vrijdag 4 juli 2014

Opgelucht Ademhalen

We kunnen weer opgelucht ademhalen. Het email adres is terugveroverd op de hackers die zo'n merkwaardig mail bericht hebben verstuurd naar al onze contacten. Ze hadden ook het beheer over ons email adres, waar we zelf gisteren niet bij konden komen. Maar nu is alles weer hersteld en de computer zelf is nog eens extra nagekeken op onregelmatigheden. 
Dit alles is niet door ons gedaan, daar zijn we niet deskundig genoeg voor. Wij hebben een abonnement op Student aan Huis, ik geloof 12 euro per jaar. De studenten die langskomen zijn HBO studenten die vakbekwaam zijn op computer gebied omdat ze dat zelf als vak studeren. Je kunt ze naar believen thuis langs laten komen voor 12,50 euro per half uur + voorfiets kosten van 9 euro. Zo'n student gaat ook, als je dat wilt, naast je zitten en legt alles uit. Zeer leerzaam. Deze keer was het iets uitgebreider werk, twee computers trouwens, en de kosten waren 59 euro. Ik dacht dat dat voor dit werk geen hoog bedrag is. We kunnen het oude email adres: rietjevanslagmaat@gmail.com
gewoon weer gebruiken en dat bespaart veel gedoe en tijd. 

Als laatste wil ik alle mensen die ons gebeld hebben heel hartelijk bedanken voor hun medeleven en bezorgdheid en ook voor de alertheid waarmee ze ons waarschuwden voor het vreemde email bericht. Het mailtje was zo geloofwaardig gesteld dat veel mensen echt dachten dat Rietje in moeilijkheden zat. Geraffineerd,nietwaar. We kunnen weer opgelucht ademhalen en emailen.
Rietje en Wil

4 opmerkingen:

Jeanneke zei

Mooi zo! Fijn voor jullie!
Groetjes,

Jeanneke.

Noa Tonnis zei

fijn dat het weer klaar is

Anoniem zei

Fijn voor jullie.

Rietje van Slagmaat zei

Hallo Jeanneke en Noa, we zijn ook heel blij!