zondag 17 augustus 2014

Smullen in Engeland

Smullen in Engeland

Even nagenieten van onze reis door Zuid-Engeland. Wil en ik hebben het erg naar onze zin gehad. Echt weer eens een lange vakantie genomen. Met een pas van de Britse National Trust bezochten we misschien wel 50 kastelen en tuinen. En tussendoor hebben we gesmuld van Engelse lekkernijen. Een Club Sandwich met crisps (chips, zoals wij zeggen) stond uiteraard ook op het menu!

Een van de 50 kastelen die we bezochten

Tuinentocht

Op ons verlanglijstje stond ook een bezoek aan de overzichtstentoonstelling van Kaffe Fassett in het American Museum in Bath. Ik ben al jaren een fan van zijn werk en de tentoonstelling was prachtig. Veel inspiratie opgedaan! Klik hier voor de website van het museum.

Kaffe Fassett expositie 1

Kaffe Fassett expositie 2

Prachtige quilt in het American Museum in Bath

Mijn "inhaalweek" zit er ook op. Gelukkig kon ik de afgelopen dagen alle blokken naaien die heel hard riepen: maak mij! Het nieuwste Blok van de Week is een paar minuten geleden gepubliceerd door Barbara Brackman, dus ik kan meteen door. Het is alweer het 20ste blok dus we zijn over de helft!

Op dinsdag om 26 augustus gaat de winkel weer open. In de vakantie zijn er weer nieuwe stofjes binnengekomen, dus we gaan lekker van start.

Fijne zondag nog, Rietje


1 opmerking:

Louisette zei

Leuke plaatje in England,fyne dag, en groetjes uit Belgie