zaterdag 13 september 2014

cursussen en afgelopen quiltcafé


 Ik ben helemaal bezig met de komende cursussen. De Kaleidoscoop Quilt hierboven is weer een stukje groter geworden, want ik heb er een rood randje omheen gezet. Staat gelijk weer een stukje  fraaier en een lijstje maakt dat het geheel een andere indruk maakt. Het werd na veel wikken een wegen toch weer rood. Ik heb de cursus ook nog even geïntroduceerd in het quiltcafé en er was veel belangstelling voor, dus hij gaat zeker door. Een mailtje naar mijn mailadres is voldoende. Het is twee maandagochtenden van 10.00 tot 12.00 uur, 22 sept. en 6 okt. Kosten 30 euro.

 Dan een van de mogelijke voorbeelden voor de Opfris/Basis Cursus. Hij vordert aardig. Hij begint a.s. maandag 15 sept. Het is van 9.30 tot 12.00 uur. Het is 6 x om de 14 dagen. Kosten 90 euro.
Het gaat zeker door.


 In het Quiltcafé waren weer veel bezoekers. En zoals altijd wilden een aantal dames wel weer hun producten tonen. Altijd een leuk moment met veel bewondering van de overige dames. Hier laat Ria haar quilt in aanbouw zien. Hij mag er zijn.


Verry laat iets zien dat ze gemaakt heeft voor een van haar kleinkinderen en op de volgende foto


kun je zien hoe ze aan het idee voor de quilt is gekomen. Je kunt het geboortekaartje in haar hand zien. Zo begon het idee.

Tenslotte voor dames (en heren) die het moeilijk vinden om door de week te komen op dinsdag of woensdag.
Morgen is de winkel open van 10.30 tot 12.00 uur. Er staat koffie of thee voor U klaar, met iets lekkers erbij.
Misschien tot morgen.
Rietje

1 opmerking:

Pink Veen zei

Rietje, wat prachtig allemaal!

Hartelijke groet, Pink.