woensdag 1 oktober 2014

Blok 26 Austen Family AlbumBelofte maakt schuld. Ik had bij het vorige bericht beloofd dat ik blok 26 zou publiceren. Hier mag ik het aanbieden. Het is in de serie Austen Family Album van Barbara Brackman. Zij heeft ook weer een naam bedacht. Dit keer: Fanny's Favorite for Fanny Knight. Fanny  was de vrouw van de broer van Jane Austen, Edward Knight. De naam is al vreemd, want hij werd geadopteerd door vermogende mensen van adel, vandaar zijn naamsverandering. Edward erfde later de titel en het kapitaal. Fanny het een beetje hoog in de bol en in een later commentaar liet ze zich nogal smadelijk uit over de familie Austen die ze via haar echtgenoot redelijk goed kende Ze vond dat maar een stelletje boerenpummels. Hieronder een schilderijtje waar Fanny op staat.

Voor de dames die belangstelling hebben. De prijs is per blok: 10 euro inclusief verzenden. Alle blokken zijn nog bestelbaar.

P.S. A.s. vrijdagmorgen 3 oktober in het quiltcafé houdt Wil een lezing over een antieke Quilt. Hij ziet er mooi uit, want hij heeft mij de foto al laten zien.
Geen opmerkingen: