woensdag 31 december 2014

Mariner's Compass Quilt


Deze Mariner's Compass Quilt stamt uit de jaren 80 van de vorige eeuw. Ik vind hem nog steeds mooi. In dit huis heb ik zelfs groen geruit behang gekozen in de kamer waar hij hangt, zodat de quilt met een groen bankje eronder mooi uitkomt.
Vanaf eind jaren 80 heb ik in Hengelo (Twente) al verschillende keren quilters begeleid in het namaken van mijn quilt. De quilt is genaaid met stofjes van Marcus en effen stoffen.
In Lochem is de quilt ook al twee keer behandeld.


Omdat ik het een mooi patroon vind, heb ik ook een zomerversie. Hij hangt nergens, maar was wel leuk om te maken. Doordat ik randstoffen ertussen gezet heb, moest ik wel een nieuw patroon tekenen, dus de maat is iets anders

Wilt U deze quilt ook onder begeleiding maken?
Hij staat op het programma (voor het hele programma klik even hierboven op Agenda).
Het is op woensdagmorgen van 10 tot 12 uur.
De data zijn 21 januari, 4 februari, 18 februari, 4 maart en 18 maart.
De kosten zijn, exclusief stof, 50 euro.
Stuurt U even een mailtje naar rietjevanslagmaat@gmail.com

Het is vandaag Oudejaarsdag, een mooie gelegenheid om U een prettige jaarwisseling te wensen en een Gelukkig Nieuwjaar, met vooral een goede gezondheid.
Ik hoop U in het nieuwe jaar een keer in de winkel persoonlijk te ontmoeten, dat blijft toch altijd het leukst, of anders zullen we het maar moeten doen via het internet, dat heeft weer zijn eigen charme.

Tot in het Nieuwe Jaar.

2 opmerkingen:

quiltingmieke zei

Piep hij is en blijft prachtig meid knuf

BezigeBijMirjam zei

Ha Rietje,
Ik wens jou ook een gezond, gelukkig en gezellig jaar toe. Ik ben zeker van plan om dit jaar een keer naar je toe te gaan.
Lieve groet, Mirjam