dinsdag 4 maart 2014

Zondag staat de koffie klaar


Zondagochtend aanstaande is de winkel open van 10.30 uur tot 12.00 uur. Sommige dames kunnen moeilijk door de week komen, vandaar deze service op 9 maart. U ben van harte welkom en de koffie staat klaar! Dit wit-rood-zwarte memobordje met schoolbordstof om met krijt op te schrijven is als pakketje in de winkel te koop voor 16,50 euro. U kunt de schoolbordstof ook los kopen bij ons.


Maar eerst is er natuurlijk ons quiltcafé as vrijdagochtend. We gaan bezig met het tweede Blok van de Maand van Barbara Brackman. Als u hier doorklikt komt u op haar blog terecht. Wil geeft dan weer een kleine lezing naar aanleiding van het verhaal achter Barbara Brackmans BOM. Het gaat over Ona Maria Judge, een vervolg op de vorige lezing over de gevluchte slavin van Martha Washington, de echtgenote van de Amerikaanse president.  


En nu moet ik haasten in verband met een avondje uit. Snel mijn nieuwe rok aan en verf op mijn gezicht. Wil en ik gaan in Schouwburg Lochem naar de theatervoorstelling "Gejaagd door de Wind" met Anna Drijver en Nasrdin Dchar. Het wordt een heerlijk lange zit, net zoals het dikke boek van Margaret Mitchell en de oude verfilming met Clark Gable en Vivien Leigh. Jagen dus om op tijd te zijn!

Een fijne avond nog,

Rietjemaandag 3 maart 2014

Uitzending afgeblazenDe zoekactie naar Hanneke kan gestopt worden. Hanneke is gevonden! De uitzending is afgeblazen, jammer nu komen we niet op tv. Zometeen loop ik naar de stad en doe ik het pakje op de post. Normaal loop ik 's morgens een stukje in het bos met Ellen maar voor Hanneke doe ik alles!!! 

Nog een fijne start van uw week,

Rietje


zondag 2 maart 2014

Hanneke, waar ben je?


Gisteren heb ik alle enveloppen op de post gedaan, maar Hanneke blijft onvindbaar. We hebben haar adres niet! Ik denk dat ik de hulp van "Spoorloos" moet inroepen. Dus dames, let goed op het televisieprogramma om uw hulp te kunnen aanbieden.


Ik ben een fan van Barbara Brackman. Nu de gelegenheid zich voordoet om mee te doen aan een "block of the month" programma heb ik mij geen ogenblik bedacht. Het eerste block (januari) heb ik voor de tweede keer gemaakt. 

Als u de bovenstaande combinatie mooi vindt, kunt u een pakketje van exact dezelfde stofjes bestellen. Ik doe de malletjes er getekend bij zodat u het blok op de bekende manier in elkaar kunt zetten. De prijs bedraagt 10,- euro inclusief porto. Stuurt u dan een mailtje naar rietjevanslagmaat@gmail.com

Kijkt u even op het blog van Barbara als u zonder malletjes, dus direct snijden, prettiger vindt. U kunt hier klikken om door te gaan naar haar blog.  


Vanmiddag was het eindelijk weer lekker weer, vandaar dat we een wandelingetje hebben gemaakt om Kasteel Ampsen heen. Wat zalig dat we op slechts een paar meter afstand een frisse neus kunnen halen in een park of een bos.

Fijne avond nog!

Rietje