maandag 10 maart 2014

Frisse neus in de vroege ochtend


Ondanks het prachtige weer moet er toch gewerkt worden, maar ik heb mezelf eerst op de vroege ochtend getrakteerd op een wandeling. Ik doe energie op van de mooie voorjaarsochtend en daarna is het werk ook veel prettiger. Wat heb ik dan gedaan? Alle pakketjes voor Blok 2 van Barbara Brackman zijn gesneden. Als u ook zo'n blok wilt, we hebben nog stof voor een paar bestellingen. U kunt hier doorklikken.

Ik was toch lekker bezig met snijden en ik ben tussen de bedrijven door pakketjes gaan snijden voor dit Maple Leaf-quiltje. De afmeting is ongeveer 80 cm x 60 cm. Het pakketje inclusief randstof is ook bij ons te bestellen als u hier doorklikt.
We hebben het werk afgewisseld met buiten koffie drinken (met een sigaartje, ja ik weet het, dat is slecht!). Wil had zin in koken dus de lunch was warm: zalm, broccoli, garnalen en ei met toast. Heerlijk, wat een verwennerij. Het smaakte extra goed omdat we buiten konden zitten.

Daarna ben ik weer gaan snijden en ging Wil in de tuin oud blad verzamelen. Helaas is al het blad vooral van de buren en wil het niet verteren (eiken en beuken). Hij is nog lang niet klaar. Morgen weer een dag, nu even kijken naar de dramaserie over Johan Cruijff. Benen omhoog!

Fijne avond en welterusten!
Rietje

zondag 9 maart 2014


Vanmorgen waren we voor de tweede keer geopend op zondagmorgen. Het was net zo gezellig als vorige maand. Bovendien ben ik verwend door mevrouw Visschedijk uit Bentelo, Platenkampsweg 7, met een prachtige tulpenschoof. Ze bracht deze mooie tulpen mee als verlaat verjaardagscadeau. Lees even het kaartje op de foto hieronder.


Ik vind dit zo apart dat ik graag reclame maak voor deze bijzondere kwekerij.

Voor de volgende maand hebben we weer een zondagochtend opening uitgezocht, n.l. 6 april ook weer tussen 10.30 en 12.00 uur.Dit is het februari blok dat ik heb gemaakt naar het patroon van het "block of the month" van Barbara Brackman. Dit is blok 2. De dames die zich opgegeven hebben voor het pakketje krijgen nog een apart briefje met de vraag of ze dit blok ook willen ontvangen.

Nu ga ik stoppen. Ik ga nu even beginnen aan het snijden van de pakketjes voor blok 2, omdat blok 1 erg in de smaak viel.

Fijne zondagavond.