dinsdag 3 juni 2014

Zondag a.s. 8 juni demonstratie en winkel open


Toen ik besloot om op a.s. zondag 8 juni de winkel open te doen dacht ik dat het interessant zou zijn iets handigs te demonstreren. Op de foto hierboven ziet U een aantal zandlopertjes en er is een heel handige methode om dat snel en accuraat te realiseren. Zo'n zondagmorgen is nu net de gelegenheid om dat op een relaxte manier te demonstreren. Als U zin en tijd hebt, U bent van harte welkom. Een kopje koffie en iets lekkers staan voor U klaar. U kunt het eventueel combineren met een wandeling op het aangrenzende landgoed. De winkel is open van 10.30 tot 12.00 uur.


Op deze foto kunt U zien hoe leuk zo'n aantal zandlopertjes combineert met een aantal stitcheries. Het stitchery paneel is te koop voor 10,95 euro.(op de foto staan slechts enkele onderdelen van het paneel) De bijpassende stofjes zijn per fat quarter 4,50. U kunt ook even mailen als U belangstelling heeft naar rietjevanslagmaat@gmail.com

Ik ga nu nog even verder aan het samenstellen van het blok van de week Jane Austen Family Album nummer 9. Als het af is kan de foto nog even erbij op het blog.


Block van de Maand van Barbara Brackman nummer 5


Blok van de Maand nr 5
Het is vanavond een beetje laat geworden, maar ik heb het toch gehaald, al is het net twaalf uur geweest. Ik kon pas laat vandaag beginnen, omdat ik terugkwam uit Luxemburg van de tentoonstelling in Wilwerwiltz. Die was trouwens erg leuk, goed georganiseerd en gezellig.
Ik ben zelf tevreden over het blok, inmiddels alweer Block van de Maand nummer 5. Ik heb eerst lang geaarzeld over stof en kleurkeuze, maar dit is het resultaat.
Ik ga morgen beginnen aan het maken van de volgende blok van de week, nummer 9, maar nu eerst even relaxen en dan naar bed.
Morgen schrijf ik nog wat meer.
Rietje