woensdag 1 oktober 2014

Blok 26 Austen Family AlbumBelofte maakt schuld. Ik had bij het vorige bericht beloofd dat ik blok 26 zou publiceren. Hier mag ik het aanbieden. Het is in de serie Austen Family Album van Barbara Brackman. Zij heeft ook weer een naam bedacht. Dit keer: Fanny's Favorite for Fanny Knight. Fanny  was de vrouw van de broer van Jane Austen, Edward Knight. De naam is al vreemd, want hij werd geadopteerd door vermogende mensen van adel, vandaar zijn naamsverandering. Edward erfde later de titel en het kapitaal. Fanny het een beetje hoog in de bol en in een later commentaar liet ze zich nogal smadelijk uit over de familie Austen die ze via haar echtgenoot redelijk goed kende Ze vond dat maar een stelletje boerenpummels. Hieronder een schilderijtje waar Fanny op staat.

Voor de dames die belangstelling hebben. De prijs is per blok: 10 euro inclusief verzenden. Alle blokken zijn nog bestelbaar.

P.S. A.s. vrijdagmorgen 3 oktober in het quiltcafé houdt Wil een lezing over een antieke Quilt. Hij ziet er mooi uit, want hij heeft mij de foto al laten zien.
zondag 28 september 2014

Nieuw Blok van de Maand van Barbara Brackman

Blok van de Maand nr 9
Barbara Brackman heeft weer een nieuw Blok van de Maand gepubliceerd. Ik was er als de kippen bij en dat heeft geresulteerd in het blok dat hierboven staat afgebeeld. U kunt nog even zelf op haar blog kijken, in dit geval Threads of Memory block 9.
Mooi op schema, binnen de toegemeten tijd. Als het U bevalt kunt U het bestellen voor 10 euro, dat is inclusief porto. U kunt het blok ook afhalen in de winkel (voor mij extra gezellig), dan betaalt U 8,75 euro. U kunt alle andere blokken ook nog steeds bestellen. Het email adres is rietjevanslagmaat@gmail.com

Voor de dames die ook een blok van de week willen ontvangen, vermeld ik even dat het handig is om de twee blokken samen te versturen. Dat scheelt in de porto en dat is toch mooi meegenomen. Het blok van de week zal ik morgen op mijn blog zetten.
Tot morgen,
Rietje