vrijdag 17 oktober 2014

IJverige leerling


Hoe trots kun je zijn op een ijverige leerling?
Apetrots vraag ik aan Remmie of ze het resultaat aan iedereen wil laten zien. Ik hoop dat ze steeds op vrijdagmorgen haar voortgang met de kaleidoscoop zal laten zien. Zien jullie dat haar rok bij de quilt past, of  past de quilt bij de rok?


A.s. maandagmorgen 20 oktober gaan we een log cabin zonder ondergrond naaien. Als je nog mee wilt doen, geef je dan even op per mail: rietjevanslagmaat@gmail.com 
Om veel af te krijgen op de workshop snijd je thuis de stroken op maat. Ik mail natuurlijk direct door, zodra ik een berichtje krijg.
Eigen naaimachine meebrengen. Maandagmorgen 20 oktober van 10.00 tot 12.00 uur. De kosten zijn 15 euro.
Geniet dit weekend nog even van het weer. Je kunt ook buiten patchen.

zondag 12 oktober 2014

Nooit meer rommel op tafel


Afgelopen vrijdagmorgen was er een verrassingsochtend in ons quiltcafé. Het idee viel in goede aarde bij alle deelnemers die vol enthousiasme aan het werk gingen.  Het is een klein prullenbakje. Op de foto ziet U het werkje als het af is. Links staat het ronde bakje omhoog. Rechts is hetzelfde bakje in dichte toestand, zodat U het makkelijk kunt opbergen en meenemen. Ik heb nog een paar pakketjes voor de liefhebber. De kosten zijn 10 euro inclusief porto. Mail me even, svp.

Hartelijk dank aan Henny Oosterbaan die mij aan het idee heeft geholpen.

Hanneke je pakje komt eraan.


Ook ben ik weer bij wat betreft de productie van het Block of the Week van Austen Family Album. Dit is alweer nr 28, Mooi van eenvoud. Goed gedaan Barbara Brackman. U kunt dit en alle andere blokken uit de serie bestellen door een emailtje naar rietjevanslagmaat@gmail.com. De kosten zijn per blok 10 euro, incl. porto.
Volgende week weer een. Leuk