woensdag 22 oktober 2014

Winterquiltje


Soms moet je door andere ogen kijken om te zien hoe leuk iets is. Dat gebeurde me gisteren in de winkel. Een dame werd helemaal blij bij het zien van dit quiltje dat bij ons in de winkel hangt. Het wordt zo langzamerhand ook weer tijd voor de wintertijd.
We verkopen het patroon voor dit quiltje voor 7,50 + 1,30 porto = totaal 8,80 euro. U kunt het bestellen door een mailtje te sturen naar rietjevanslagmaat@gmail.com . De sneeuw kunt U er niet bij bestellen, maar misschien moet die nog even wachten.
Het is wel echt weer voor patchwork en quilten. Doe de kachel maar aan.

zondag 19 oktober 2014

Blok van de Week nr 29 Austen Family Album


Het is weer gelukt. Het nieuwe blok van Barbara Brackman krijgt nr 29. Ze heeft het blok genoemd: Lend and Borrow for James Stanier Clarke. Deze dominee was huisdominee van de Prins Regent in de tijd van Jane Austen. Hij heeft Jane Austen gepromoot bij zijn werkgever de Prins en Jane mocht haar volgende boek aan de Prins opdragen. Je moet daarbij in gedachte houden dat de meeste boeken van Jane Austen pas later onder haar eigen naam verschenen. Echte dames schreven geen boeken. Eerst werden zij anoniem gepubliceerd.

Ik heb mijn best gedaan en met plezier eraan gewerkt. Lekker ontspannen, geen fouten gemaakt. Soms gaat het wel eens helemaal mis. Maar vandaag, geweldig.
Het blok nummer 29 kost, net zoals alle voorgaande, 10 euro inclusief verzenden. Alle voorgaande blokken zijn ook nog te bestellen. Een mailtje aan rietjevanslagmaat@gmail.com is voldoende.

Ik wens U allen nog een fijne avond. Zo meteen ga ik genieten van een welverdiende rust en kijken naar Heel Holland Bakt.