maandag 8 december 2014

Austen Family Album,laatste blok van de week nr 36


Dit is het laatste blok uit de serie Block of the Week, Austen Family Album, van Barbara Brackman. Ze heeft een fraaie serie blokken afgeleverd en ik heb mijn eigen interpretatie ervan gemaakt. Met veel plezier en tot genoegen van een groot aantal quilters in Nederland en Belgiƫ. Als ik nieuwe plannen heb op dit gebied zal ik zeker op mijn blog erover vertellen. Denk er aan dat ik ook nog een andere serie van Barbara Brackman loopt. Die is nog niet klaar, maar zal eindigen omstreeks Oud en Nieuw met blok 12.
Mocht U dit blok en/of andere blokken uit de serie willen bestellen, dan is het handig om te weten dat alle blokken nog bestelbaar zijn. De prijs is 10 euro inclusief porto. Bij meerdere blokken tegelijk zijn de porto kosten relatief gunstiger. Een mailtje naar rietjevanslagmaat@gmail.com is genoeg.

Voor het blok heeft Barbara Brackman de volgende naam bedacht: Modern Envelope for Anne Sharp. Anne was degene aan wie Jane Austen vlak voor haar dood in 1817, toen ze voor een bezoek aan haar behandelend arts naar Winchester was gereisd, een brief schreef over haar ziekte. Jane Austen was een ijverig brievenschrijfster en via haar brieven kunnen we een goed inzicht krijgen in Jane Austen's leven en tijd.