dinsdag 20 januari 2015

Van verrassing naar verrrasing


Wat een verrassing gisterochtend! Mijn quilt staat op het blog van Barbara Brackman. Stiekem ben ik natuurlijk zeer vereerd met haar post "Rietje is finished". De marathon zit er inderdaad helemaal op na 36 blokken van de week. Als u hier klikt, kunt u een kijkje nemen op haar Austen Family Album-blog.Van Amerika naar Japan nu. Net opnieuw binnengekomen. 12 geweven Japanse stofjes 5 x 5 Inch (12,5 x 12,5 cm). Kosten 6,75 euro inclusief verzendkosten. Als u belangstelling hebt, kunt u een mailtje sturen aan rietjevanslagmaat@gmail.com.


  Kleinzoon Willem fotografeerde als razende reporter de situatie.  

En als laatste verassing vandaag, reed een auto onze tuin binnen. Gelukkig is de chauffeur volledig ongedeerd. De bestuurder was een aardige dame die we binnen hebben opgevangen. Kopje thee erbij en de stemming was goed. Zo hebben we nu al 4 autorijders 'op bezoek' gehad. Telkens als we iets aan onze tuin laten doen, zoals recent, schieten de auto's bij ons uit de bocht, zo de voortuin in. Misschien moeten we maar geen tuinmannen meer bestellen.

Voor iedereen een fijne - en veilige - avond gewenst!

Rietje


6 opmerkingen:

Noa Tonnis zei

Leuk hoor en het mag ook wel eens gezegd worden je doet reuze je best om het allemaal goed te doen en onze blokken zijn ook allemaal stuk voor stuk mooi.
We komen volgende week woensdag onze laatste blok ophalen

Berna zei

Erg leuk die vermelding op het blog van Barbara! Gefeliciteerd.
Leuk dat Willem meteen de situatie vastlegde van de auto in jullie tuin. Ik hoop dat de schade is meegevallen.

Anoniem zei

Berna, We hadden net de rekening voor het opschonen en egaliseren van de voortuin betaald, dus zijn we niet blij. Maar het is belangrijker dat de bestuurder alleen maar geschrokken is en niet gewond. Dit is in korte tijd de vierde keer dat er iemand in de tuin parkeert. Helaas drie keer een meisje (kunnen mannen weer hun hoofd schudden!). Rietje

Rietje van Slagmaat zei

Nelleke, Hartelijk bedankt voor je lovende woorden, ik zit hier met rode wangen. Gezellig dat je zelf even je blok ophaalt. Je kunt dan ook even zien hoe ik het middenstuk aan het maken ben. Rietje

Rya, Rotterdam zei

Heb je misschien een bordje in je tuin staan met "WELKOM" erop???
Het is wat, om je telkens weer dood te schrikken!!! En Willem er als de kippen bij om het vast te leggen. Jouw kleinzoon is een bijdehand jongmens met vele talenten. (Ja, ik lees je blog met interesse en onthoud nog wel eens bepaalde weetjes).
Zet een betonnen muur om je tuin, zijn ze vast veel voorzichtiger!! En lang leve de privacy!(Grinnik)
Groet, Rya

Rietje van Slagmaat zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.