dinsdag 3 februari 2015

2e drie blokjes van het Antieke Quiltje


Druk, druk, druk. Altijd wat te doen. Zo gaat het vaak in het leven. Van de weeromstuit ben ik bijna vergeten dat ik ook wel eens wat op mijn blog moet zetten. Wel zo aardig voor de buitenwereld die misschien wel wil weten wat ik zoal aan het doen ben.
Hierboven staat een voorbeeld van mijn activiteiten. Ik ben een maand geleden al begonnen met de onderste drie blokjes en nu zijn de blokjes daarboven aan de beurt. Er zijn al veel dames die hun belangstelling hiervoor hebben laten blijken.


Mocht U ook geïnteresseerd zijn in het maken van het quiltje, dan stuurt U een mailtje naar mijn adres: rietjevanslagmaat@gmail.com .
Het is handig het volgende te weten. Ik stuur de rijtjes van 3 blokjes per maand op. Per drie blokjes zijn de kosten inclusief verzenden 11 euro. Totale kosten in vier keer te betalen zijn dus 44 euro.
Dat is inclusief de randstof die U ziet afgebeeld. U kunt ook de eerste serie van drie blokjes nog bestellen, zodat U toch kunt meedoen.


U kunt natuurlijk ook in de winkel komen om de blokjes op te halen. Dat scheelt weer de porto natuurlijk. Of U combineert het met een bezoekje aan ons inloop quiltcafé, elke vrijdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur.
Misschien tot in de winkel of in het café, of anders digitaal.

O ja, ik heb ook nog een nieuwe cursus op mijn agenda gezet. Cursus Hexagons en meer in drie keer in april, mei en juni. U vindt alle bijzonderheden onder het kopje Agenda hierboven.
Als het U leuk lijkt, neem dan even contact op.

Tot ziens.
RietjeGeen opmerkingen: