zaterdag 3 oktober 2015

Heerlijke Herfst


Een jaar geleden verkochten we dit leuke paneel in een rode uitvoering. Doordat we er nog steeds vraag naar krijgen, hebben we geprobeerd nog een rol te bestellen. De rode uitvoering is niet meer leverbaar, maar gelukkig hebben we de blauwe uitvoering kunnen kopen.


De prijs is nog steeds gelijk aan die van het rode paneel, n.l. 10,95 euro. De porto is 2,75. We hebben ook nog voordelige DMC borduurstrengetjes  erbij die de portokosten niet verhogen, ze liften gratis mee.We hebben 4 verschillende kleuren blauw. De strengetjes zijn 1 euro per stuk. We sturen altijd, voordat U betaalt, eerst even een mailtje waarin de kosten vermeld staan. Stuur een mailtje naar rietjevanslagmaat@gmail.com


Bij ons is de natuur helemaal de weg kwijt. We hebben een heel ijverig aardbeienplantje dat weer bloemen en vruchten draagt, groene en half rode.


Dit neemt niet weg dat de herfst toch wel in aantocht is. Deze week ben ik begonnen met het ontwerpen en naaien van een herfstquiltje. De pompoen is nog een prototype. Maar eens zien hoeveel inspiratie ik dit weekend krijg. Die pompoen staat wel een beetje alleen, misschien een tak met blaadjes of eikeltjes of een vogel. Ik zal wel proberen.


Morgen is het dierendag. We zullen Jan en Jaap maar eens goed verwennen (Jan is bruin). Misschien is het voor Jan wel de laatste keer. We hebben op dit moment een knipkaart bij de dierenarts voor hem. Hij gaat klachten krijgen i.v.m. artrose en hij krijgt pijnstillers. Het is ook al een oud heertje. Op 22 oktober a.s. wordt hij 12 jaar en voor een labrador is het mooi dat hij nog zo levendig is. Hij speelt nog graag met Jaap en zolang dat allemaal nog gaat en hij plezier heeft in zijn leven, zijn we blij dat hij er nog is.

4 opmerkingen:

Linda zei

Everything is beautiful! :)

Anoniem zei

Thank you very much Linda.

rietje van slagmaat zei

Thank you very much, Linda!
Rietje van Slagmaat

Jolande Steentjes zei

Misschien even een tip voor Jan : glucosamine. Ik ken heel veel honden met artrose en die krijgen allemaal glucosamine. Schijnt heel goed te werken. Zelfs mijn man, die ook artrose heeft, slikt de pillen al jaren en heeft er veel baat bij.