donderdag 15 oktober 2015

Nieuwe Data Opfriscursus


Langzamerhand  begin ik er steeds meer zin in te krijgen. Door weer aan het werk te gaan komt de zin in bezig zijn weer terug. Ik werd vooral gestimuleerd door een hele gezellige workshop Cathedral Windows op afgelopen zaterdag.
Op de foto hierboven ziet U een voorbeeld van de Opfriscursus. De foto helemaal onderaan is de achterkant van dezelfde quilt. De quilt wordt waarschijnlijk nog wel wat groter. Dat kan altijd nog.
De Opfriscursus biedt diverse technieken in zes ochtenden om de veertien dagen.
De cursus is niet bedoeld voor dames die willen starten met patchwork. Hij is bedoeld voor degenen die malletjes kunnen maken en kunnen naaien. Voor dames die de puntjes op de I willen zetten en nieuwe methodes willen leren kennen. Ook veel foefjes komen aan de orde. Tips en tricks.

Een aantal dames hadden zich al opgegeven, maar door omstandigheden gedwongen moest ik afzeggen op de oorspronkelijke data. Ik ga er niet van uit dat alle dames die zich eerst opgegeven hadden, nu ook nog kunnen op de nieuwe data. Misschien passen die data hen niet.
Ik vraag hen zich opnieuw in te schrijven.
Ook dames die zich nog niet opgegeven hebben, kunnen zich inschrijven.

Data: steeds op maandagochtend van 10.00 tot 12.30 uur, op 26 oktober, 9 november, 23 november, 7 december en 11 januari en 25 januari. (pauze voor kerst en oud en nieuw).
De kosten zijn 90 euro voor zes keer, exclusief het materiaal.
Als U geïnteresseerd bent, stuur dan even een mailtje naar rietjevanslagmaat@gmail.com
Vindt U de achterkant van het quiltje ook zo mooi?Geen opmerkingen: