maandag 14 december 2015

365 Days Challenge Quilt Blocks


365 Days Challenge Quilt

Ja hoor, gezwicht! Ik ben lid geworden van de Nederlandse en van de Australische Club. Deze Quilt is een project vanuit Australië en heet de 365 Days Challenge Quilt.
Vanaf 1 januari a.s. krijgt men elke dag een blokje over de mail. Informatie op deze website www.365challenge.com.au .
De eerste blokjes zullen eenvoudig zijn, maar al naargelang het jaar vordert, worden ze iets moeilijker.
Als U deze Quilt ook wilt maken, maar denkt wat begeleiding nodig te hebben in verband met het werken met inches, het lezen van de Engelse tekst of de uitleg van iets ingewikkelder blokken, dan is het aantrekkelijk om een maandelijkse workshop te volgen waarin U de kneepjes leert.
Ik ga vooruit werken, zodat ik de problemen die zich kunnen voordoen al bekeken heb.

De bijeenkomsten zijn op zaterdagohtenden van 10.00 tot 12.00 uur op 9 januari, 6 februari en 5 maart. De kosten zijn per keer 10 euro. Er is geen verplichting om steeds te komen. U betaalt alleen als U er bent.
Stuur even een mailtje als U mee wilt doen naar rietjevanslagmaat@gmail.com

Hieronder  staat mijn startpakketje. Als U dat wilt kan ik een dergelijk pakket voor U samenstellen. Ik kan het U ook per post opsturen, als U wat verder weg woont. Ik heb het inmiddels op verzoek ook al in blauw met beige samengesteld, zoals het origineel.


Ik verheug me erop om aan het project te beginnen.

4 opmerkingen:

Simonne Valenberghs zei

Die ziet er mooi uit maar wat een werk ,dat zou bij mij niet lukken ik probeer die maandelijkse quilt bij te houden en dat lukt al niet goed maar ik hou vol.Groetjes Simonne

Ria zei

Wat een klus! Maar wel een hele mooie uitdaging. Succes Ria

Sunny zei

Je hoeft je echt geen zorgen te maken dat je niets te doen hebt Rietje! Ik vind het een supermooie uitdaging, heb stofjes genoeg, heb me opgegeven voor elke dag een patroontjes uit Australië maar.....of het een jaar lang gaat lukken? Ik ken mezelf en de kans is klein, vind teveel te vaak leuk. Maar ik geniet ervan en dat is voor mij het belangrijkste. Veel plezier met jouw dagelijkse uitdaging!***

Anja zei

Ook ik ga meedoen met deze uitdaging. Ik zie wel hoever ik ga komen :) Jammer genoeg kan ik op de opgegeven data niet, maar misschien zie ik je vorderingen wel eens tijdens het quiltcafé.
Succes Rietje!