woensdag 6 januari 2016

Workshop en Cursussen in het nieuwe jaar


Het middenstuk is gequilt en in orde. Ik ben bijgebleven met de blokjes per dag. Die zijn ook nog niet zo ingewikkeld.
Op zaterdag 9 januari van 10.00 tot 12.00 uur (verder 1 x per maand op 6 februari en 5 maart) komen we voor het eerst als groepje bij elkaar op de workshop (kosten 10 euro per keer).(aanmelden per email rietjevanslagmaat@gmail.com .
Ik heb het middenstuk voorbereid en ga daar uitleg over geven. Ook ga ik uitleggen hoe inches werken en hoe je de Australische aanwijzingen kunt omzetten in malletjes om met de hand te werken. Als U denkt dat het een interessante workshop wordt, bent U welkom. De tijd is steeds van 10.00 tot 12.00 uur. U betaalt alleen als U komt, dus geen verplichting om alle keren te komen.


Op maandagmorgen 11 januari komen we weer samen om verder te werken aan de opfriscursus. Ik hoop dat de dames tijd hebben gehad om tijdens de drukke feestdagen toch een steekje te naaien.


Woensdagochtend 13 januari is er weer een workshop "Cathedral Windows". Dat blijft toch een gezellig werkje om tussendoor te maken, zeker als je van werken met de hand houdt en voor de venstertjes graag de restjes gebruikt.
De prijs is 12,50 euro, we starten om 10.00 uur en werken door tot 12.30 uur. Als U mee wilt doen, mail dan even naar rietjevanslagmaat@gmail.com , dan stuur ik U een lijstje met snijmaten, zodat U 's morgens direct met naaien kunt beginnen.


Vrijdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur is het eerste quiltcafé van dit jaar.
Ik hoop alle bekende gezichten weer terug te zien, maar ook "nieuwelingen" zijn natuurlijk van harte welkom.
Voor de eerstkomende week bent U weer op de hoogte van de activiteiten aan de Ampsenseweg 17 te Lochem.
Wees morgen allemaal voorzichtig buiten, blijf lekker thuis om te quilten. Fijne avond,
Rietje

Geen opmerkingen: