vrijdag 22 juli 2016

Laatste Blok nummer 12 van de BOM serie 2015-2016

Blok nummer 12 van de BOM serie 2015-2016

Een mooie gelegenheid om twee dingen tegelijk te doen. Ik publiceer hierboven het laatste blok, nummer 12 in de BOM serie 2015 - 2016. Veel dames hebben enthousiast meegedaan en ik bedank hen hierbij voor hun fijne commentaar en aanmoedigingen. Het is zo prettig werken.

Het tweede dat ik hier kan doen is alle trouwe lezers van het blog een fijne zomer wensen. Ik ga zelf een weekje weg naar Londen, Wil en ik met kleindochter Merel van 12. We laten onze honden Jan en Jaap lekker thuis. Ze zijn al een beetje op leeftijd en onze schoondochter komt op ze passen.
Als U na de eerste week van augustus naar de winkel wilt komen, dan is het aan te raden even te bellen of te mailen, waarschijnlijk zijn we thuis, maar voor de zekerheid is het beter.

1 opmerking:

Simonne Valenberghs zei

Ik kijk er naar uit om het laatste blok te maken maar dan er een mooi geheel van maken is andere koek,aangezien ik niet in de buurt woon kan ik niet naar de winkel komen om de bij passende stoffen voor de randen te kopen ik vind de layout nr 2 heel mooi en ga hier in de quiltwinkel dan maar eens kijken of ik het kan kombineren ik wens je nog een fijne vakantie en bedankt voor de mooie blokken.