vrijdag 22 april 2016

Block 9 van de BOMserie 2015 - 2016


Deze week ben ik druk bezig geweest met het ontwerpen, tekenen en uitvoeren van het blok van de maand nr 9. De maand loopt al weer ten einde, dus er is werk aan de winkel. De dames die deelnemen, kunnen zich al weer voorbereiden op het toesturen of ophalen van de pakjes.

Dit weekend hebben we oppas voor de honden en daarom kunnen we met onze kleinzoon Willem van 8 naar Rotterdam, de geboortegrond van Wil. Varen in de haven, de Euromast bezoeken etc.
Even een weekendje weg, want er wordt op onze honden Jan en Jaap gepast door onze dochter Ellen.
De pakjes moeten daarom nu al klaargemaakt zijn om alles soepel te laten verlopen. Ik heb voor de deelnemers ook nog wat extra foto's gemaakt die het proces van het in elkaar zetten van het blok vergemakkelijken. Er is ook nog een suggestie bij voor de layout van de hele quilt als alle blokken klaar zijn.

De dames die meedoen aan de serie Westering Women van Barbara Brackman, moeten nog even geduld hebben tot volgende week, want a.s. woensdag komt Block 4 uit. Zo zal het nieuwe blok 4 het volgende weekend al wel weer klaar zijn. Ik ben zelf ook benieuwd hoe het blok er uit zal gaan zien.

Zo ziet U dat ik mij niet hoef te vervelen, heerlijk actief, dat houdt je van de  straat, behalve het a.s. weekend. Rotterdam, here we come.