dinsdag 28 maart 2017

Konijnen wachten op Pasen


Toen ik vanmorgen de winkel inliep en het zonnetje zo heerlijk zag schijnen buiten, viel mijn oog toevallig op de verzameling konijnen die daar braaf bij elkaar in een bakje zitten. Ik moest toen ook meteen aan Pasen denken, misschien wel door de combinatie konijnen en mooi weer.
Ik vond ook meteen de stofjes weer mooi waarin de verschillende konijnen gehuld zijn.
De pakketjes, één konijn per stuk, kunnen worden besteld voor 9,95 + 2,34 porto = samen 12,30 euro. U stuurt dan een mailtje naar rietjevanslagmaat@gmail.com en U vermeldt de gewenste kleur.


Omdat de konijnen toch aan het poseren waren, heb ik ze ook nog onder een dekentje gelegd. Dat is dan wat gezelliger. En ik heb er een laten zitten in een hoekje. Alle kleuren kunnen besteld worden.


Verder heb ik een voortzetting van de inloopcursus Lucy Boston. Het is 10 euro per keer en het is altijd op de eerste dinsdagmorgen van de maand, dus de volgende keer op dinsdag 4 april van 10 tot 12 uur. Even mailen svp wanneer U komt.


En dan is er altijd op de eerste vrijdagmorgen van de maand het quiltcafé. Het is van 10 tot 12 uur en deze keer op vrijdag 7 april. De kosten zijn 5 euro. U hoeft zich niet aan te melden. U bent van harte welkom.

Geen opmerkingen: