zondag 21 mei 2017

Omkeerpopje en nieuwe BOM blokjes


Voor mensen die nieuwsgierig zijn naar mijn activiteiten, breng ik hier even verslag uit. De 5de ronde van de Rood Wit blokjes is klaar en wordt morgen al voor de post klaargelegd. Het is op dit moment heerlijk weer en echt geschikt om even bij het open raam een stukje op het blog te zetten.
Ik ben mooi op schema met mijn Rood Wit BOM. Het zijn de blokjes 17-20. het is heel leuk werk, omdat het van die fijne kleine blokjes zijn en het zijn er steeds 4 tegelijk. U ziet hierboven een foto van de laatste nieuwe blokjes. Helaas kan ik geen nieuwe deelnemers meer inschrijven, omdat sommige stofjes op zijn, omdat er zoveel mensen meedoen.


Voor mensen die toch wat willen doen op het gebied van werken met stofjes heb ik iets achter de hand. Hierboven ziet U een popje met een verrassing. Sommigen van U zullen het popje herkennen. Het is een Omkeerpopje , d.w.z. je kunt het popje op twee manieren of drie manieren tonen. De eerste foto toont het bruine popje. dan gaan we naar hieronder.


Dan zien we het blanke popje. Dat was eerst verstopt.


Het is een heel oud thema met vele variaties. In het Engels heet het het Topsy Turvy popje. Het is ook wel eens een jongetje en een meisje, roodkapje en de wolf, slapen en waken, en er zijn nog veel meer mogelijkheden.
Als U belangstelling heeft voor het pakketje dat ik ervoor heb klaargemaakt, stuur dan een mailtje naar rietjevanslagmaat@gmail.com .
De kosten zijn voor het pakketje 12,95. De porto is 2,35. Samen is dat 15,30 euro. (Voor Belgie is de porto 3,99)

Dan moet ik nog even Uw aandacht vestigen op het eerstvolgende quiltcafé op vrijdagmorgen 2 juni.
U bent van harte welkom.

Ik ga nu eerst weer even een kopje koffie drinken in de tuin. Ik wens U ook een heerlijke dag.

Geen opmerkingen: