zondag 25 juni 2017

Verhuizen en nieuwe BOM blokjes

Sommige dingen in het leven lijken voor altijd vast te liggen Dat geldt zeker voor het wonen in een huis.  Het lijkt voor eeuwig. Maar toch is dat maar schijn. Dat geldt ook voor ons.
Na 20 jaar in ons huis en winkel in Lochem. We gaan verhuizen. We doen dat in de vakantie,  De vakantie voor onze winkel begint op donderdag 20 juli. De laatste dag dat we open zijn in Lochem is woensdag 19 juli. Dan gaan we eerst een weekje naar Londen met onze kleinzoon van 9, Willem. Onze dochter komt dan op onze honden en op het huis passen, en daarna gaan we er tegenaan, alles inpakken en verhuizen naar het nieuwe adres. Het nieuwe adres houden we nog even achter. We gaan weer open in de nieuwe winkel die vast zit aan onze woning in begin september. We hebben een goed gevoel bij dit nieuwe huis en de nieuwe winkel. Ook spannend al die nieuwe ervaringen en de nieuwe omgeving. Binnenkort meer daarover. Het huis en winkel ziet U hierboven.


Het leven gaat verder gewoon door. Daar horen de nieuwe blokjes van de Rood Wit Quilt bij. Het zijn de nummers 21 tot en met 24. Ik weet aan de reacties van de deelnemers dat het naar hun zin gaat en zelf vindt ik het leuk om de blokjes te bedenken en te maken. We zijn nu ongeveer op de helft, want het is de zesde ronde.

Geen opmerkingen: