zondag 19 november 2017

Nieuws uit Ophemert


Kerst is dichterbij dan U denkt en misschien is het dan handig dat U een idee aangereikt krijgt. We hebben een kleine stitchery voorbedrukt op stof. De prijs voor een stofje is 1,50. Bestelt U 5 lapjes, dan betaalt U er 4, dus 6 euro. De porto is in beide gevallen 1,60 euro. U stuurt een mailtje naar rietjevanslagmaat@gmail.com Om in de kerstsfeer te blijven is er een workshop gepland: Kerststerren, een vouw patchworkquiltje. De workshop is op zaterdagmorgen 25 november van 10 tot 12 uur. De kosten zijn inclusief stofjes en patroon 19,95 euro.
 Even mailen naar rietjevanslagmaat@gmail.com om u aan te melden.

Soms krijg je stof binnen waarmee je gelijk wil gaan werken. De kleuren zijn heel subtiel en er is heel veel te zien op de stof. Elke keer wordt je blik getrokken naar weer een detail.

versie 1 met vogels 18,95 per meter, fq (50 x 55) 4,75 (ex porto)

versie 2, met vlinders, 18,95 per meter, fq (50 x 55) 4,75 (ex porto)
Bestellen eventueel via rietjevanslagmaat@gmail.com

Volgend jaar (dat is heel dichtbij) beginnen we met een serie begeleidingslessen. We gaan werken met het boek "The Splendid Sampler". In dit boek komt een keur van technieken aan de beurt, zoals o.a. patchwork, paperpiecing, verschillende manieren van appliqueren.
Voorlopig zijn er vier data gepland, steeds op zaterdagmorgen van 10 tot 12: 
6 januari, 3 februari, 3 maart, 7 april.
De kosten zijn 7,50 per keer.
De lessen worden gegeven via een inloopsysteem, d.w.z. U betaalt alleen als U komt. Wel graag aan- en afmelden per mail naar rietjevanslagmaat@gmail.com a.u.b.
We werken uit "The Splendid Sampler". Ik heb mijn boek gekocht bij Bol. U kunt het aan Sinterklaas vragen. Wijs hem op de foto hieronder.
  
Ik blijf doorgaan met het organiseren van Quilten aan de Stamtafel, het is een Inloop Quilt Bee, 5 euro entree, even aanmelden per mail naar rietjevanslagmaat@gmail.com   a.u.b.

Voor de Agenda:
Quilten aan de Stamtafel op woensdagmorgen 22 november van 10 tot 12
Quilten aan de Stamtafel op vrijdagmorgen 1 december van 10 tot 12
Quilten aan de Stamtafel op woensdagmorgen 13 december van 10 tot 12

Met vriendelijke groet en tot ziens in Ophemert of digitaal,
Rietje van Slagmaat

Geen opmerkingen: