dinsdag 17 oktober 2017

Eindelijk weer een teken van leven uit Ophemert

 Blokje 37
U ziet hierboven blokje 37 van de BOM Rood Wit die in januari is begonnen en nu inmiddels in de paar laatste maanden zal worden afgemaakt. Ik ben mooi op schema met deze BOM en ik ben ook al druk aan het nadenken over een nieuwe BOM.

 blokje 38

Dat is niet het enige waar ik druk bezig mee ben geweest in de afgelopen tijd. Wij zijn in de tussentijd verhuisd met woning en winkel en dat is wel een alles omvattende onderneming die weinig of geen tijd overliet voor het bijhouden van het blog. 

 blokje 39

Wat me wel op de been hield waren de dames die met allerhande attenties en boeketten ons kwamen feliciteren met de nieuwe winkel. Verschrikkelijk aardig en sommigen kwamen van dichtbij en anderen van heel ver.
Nu kan ik weer met frisse moed de draad  oppakken.

blokje 40

Ik wil beginnen met een vaste waarde waarvan ik hoop dat veel quilters er prijs opstellen. Een regelmatig terugkerende Bee, met de naam Quilten aan de Stamtafel. Hij is de eerste keer op vrijdag 10 november a.s van 10.00 tot 12.00 uur. De kosten zijn 5 euro inclusief koffie, thee en iets lekkers. U brengt Uw eigen werk mee en een goed humeur. We vragen U vriendelijk om even een mailtje te sturen als U van plan bent te komen in verband met het aantal stoeltjes dat we klaar moeten zetten. Ik ben zelf al in de goede stemming om de draad weer op te pakken na de onrust van de verhuizing. U bent allen van harte welkom. Ik denk al na over nog meer activiteiten. Die komen natuurlijk ook op het blog. Voor alle zekerheid nog even het nieuwe adres: Dorpsstraat 8 Ophemert (bij Tiel).