donderdag 28 juni 2018

Hoe breng ik de eerste dag zonder AGA door?


Ja, het moest er toch een keer van komen. Ik bleef me ergeren aan twee beschadigde AGA deuren. Na een beetje op Google te hebben rondgekeken heb ik een adres in Engeland gevonden. Een paar mailtjes heen en weer en op hoop van zegen de deurtjes goed verpakt en opgestuurd.
Maar een mens moet ook eten en alleen brood of barbecue  is ook niet alles.

Nu wonen we langs de Waal en maken daar graag een wandeling met Jaap (Jan is er helaas niet meer).


Onderweg komen we de paardjes tegen. Ze zijn vaste bewoners van dit mooie stukje Nederland. Nog een paar meter en we bereiken ons doel.

Op slechts drie honderd meter vanaf ons huis is het Dijkhuis! Geen slecht adres als je even niet zelf kunt koken. (Marielle en Ellen hoeven nog niet aan mantelzorg te beginnen, we redden ons uitstekend!)


Tussen de bedrijven door werk ik aan een tasje. De buitenkant is klaar. Ik ben nu aan de voering begonnen. Ik kies een lichte kleur stof. Ik heb teveel tassen met een donkere voering en dan heb je een zaklantaarn nodig om tot op de bodem te kunnen kijken.


Overmorgenochtend, zaterdagmorgen 30 juni, is het weer tijd voor de Splendid Sampler. Ik heb een applicatie voorbereid. 
Stuur even een mailtje naar rietjevanslagmaat@gmail.com  als U mee wilt doen. Voor dit bloempje hoeft U het boek niet te hebben.

4 opmerkingen:

Berna zei

Och Rietje, je maakte me aan het schrikken. Het is gelukkig maar tijdelijk zonder je mooie AGA. Hopen dat je snel onbeschadigde deurtjes terugkrijgt.
En wat verdrietig te lezen dat Jan er niet meer is. Zal voor Jaap ook niet makkelijk zijn. Sterkte daarmee.
Lieve groeten
Berna

Annelein zei

Wat een mooie applicatie... Ik zou maar lekker genieten van die korte wandelingen met een heerlijke maaltijd als beloning...

Nelleke Tonnis zei

Oo hoop van zegen dat het goed terug komt en wat lees ik nu dat Jan er niet meer is was het plotseling
Fijn weekend

Janine Oosterink zei

Mantelzorg is zorg die veel voldoening geeft. Je zorgt namelijk voor iemand waar je veel om geeft.....