woensdag 10 oktober 2018

Inloop Workshops Najaar 2018


Hierbij geef ik even een overzicht van de Inloop Workshops die ik dit najaar geef in Ophemert. Het is heel makkelijk te onthouden. Ze zijn altijd op zaterdagmorgen van 10 tot 12 uur. U hoeft niet in te tekenen voor een lange reeks. U betaalt alleen als U komt. De eerstvolgende op het programma is Home Sweet Home. We gebruiken en verduidelijken het boek, We gaan ons nu bezighouden met het huisje op bladzijde 34, het kersthuisje hieronder.


Dit kersthuisje behandel ik zeker a.s. zaterdagmorgen 13 oktober van 10 tot 12 uur. De kosten zijn 7,50 euro. U werkt aan de hand van het boek en ik help bij alle voorkomende moeilijkheden ook wat betreft het Frans.
De data zijn zaterdagmorgen 13 oktober, 10 november en 8 december.
Als U zin heeft, even mailen naar rietjevanslagmaat@gmail.com

 Dit zijn begeleidingslessen bij het boek The Splendid Sampler. We doen allerlei technieken die voorkomen in de blokken van het boek.
De kosten zijn 7,50 per keer. 
De volgende data zijn zaterdagmorgen 3 november en 1 december.


Begeleidingslessen bij het maken van de replica van de Jane Austen Quilt. U krijgt de malletjes van mij. U heeft geen boek nodig. De kosten zijn 7,50 euro per keer. De data zijn:
zaterdagmorgen 20 oktober, 17 november en 15 december steeds van 10 tot 12 uur.


Lucy Boston, Patchwork of the Crosses, werken met verlengde hexagons, is heel aantrekkelijk en zeer geschikt voor met de hand en voor dames met nog niet zo veel ervaring met quilten en patchwork. Steeds op zaterdagmorgen van 10 tot 12 uur. De prijs is 7,50 per keer. U krijgt van mij de malletjes. U heeft geen boek nodig. De data zijn: zaterdagmorgen 20 oktober, 17 november en 15 december.


Quilten aan de Stamtafel, een gezellige Inloop Quilting Bee, elke woensdagmorgen van 10 tot 12 uur. U brengt Uw eigen werkje mee. Wij zorgen voor koffie en thee en iets lekkers. De gezelligheid ontstaat vanzelf. De kosten zijn 5 euro per keer. U hoeft zich niet aan te melden. U komt gewoon.

2 opmerkingen:

hamoda hmada zei


شركة تنظيف كنب بالجبيل
شركة تنظيف مجالس بالجبيل
شركة تنظيف بالجبيل
شركة تنظيف خزانات بالجبيل

hamoda hmada zei


افضل خدمات التنظيف بالدمام تجدونها مع شركة تنظيف مسابح بالاحساء شركة المثالية للتنظيف المتفوقة والمتقدمة دائما لانجتزتها وخبرتها الكبيرة التي قدمتها لعملائها بالجودة والمواصفات القياسية بالاسعار المناسبة والجودة العالية بخصومات تصل الي 50% مع الضمان للجودة

شركة تنظيف مسابح بالدمام