dinsdag 30 april 2019

Nieuwe en oude workshops in Ophemert


Het voorjaar is al goed op gang en het geeft mij nieuwe energie. Daarom heb ik een aantal nieuwe workshops op het programma gezet. Hierboven ziet U de quilttop met variaties op de hexagon. Ik geef deze quilt in een serie van 3 workshops. U krijgt alle patronen. Het werk is ook zeer geschikt voor dames die nog niet zo veel ervaring hebben met patchwork en quilten. De data zijn als volgt: vrijdagmorgen 17 mei van 10.00 tot 12.00 uur, vervolgens vrijdagmorgen 14 juni. De derde datum wordt vastgesteld in overleg met de cursisten. De kosten zijn 45 euro voor de drie workshops, ex mat. 
Als U zin en tijd heeft, stuur dan een mailtje naar rietjevanslagmaat@gmail.com


De tweede nieuwe workshop is het maken van een Poppenquiltje.
U ziet het quiltje hierboven en een detail hieronder. De workshop vindt plaats a.s. zaterdagmiddag, 4 mei van 13.30 tot 15.30 uur. U kunt dan een begin maken met het quiltje met de poppetjes. U krijgt materiaal voor een popje en de patroontjes voor een meisje en een jongetje. De prijs voor deze gezellige middag is 7,50 euro.



Dan gaan we ook nog door op de oude voet. Ik heb inmiddels een aantal thema's samengevoegd. A.s. zaterdagochtend 4 mei van 10 tot 12 uur is het weer zover.



We werken dan aan de hand van het boek Home Sweet Home.
U kunt ook als  aanschuiven als U voor de eerste keer komt. Dat geldt ook voor het werk hieronder. De hexagons van Lucy Boston.


Het hexagon werk is zeer geschikt voor beginners en als vakantie werk


We besteden ook nog aandacht aan de quilt van Jane Austen.
U ziet voor elk wat wils a.s zaterdag 4 mei van 10 tot 12. De kosten zijn 7,50 euro ex. mat.
Als U mee wilt doen, stuur dan even een mailtje naar rietjevanslagmaat@gmail.com
Het wordt vast weer gezellig.

Geen opmerkingen: