zaterdag 6 juli 2019

Zomerworkshops

In de vorige nieuwsbrief had ik beloofd een datum op te geven van de eerste verrassings workshop. 

We hebben gekozen voor volgende week vrijdagmorgen 12 juli van 10.00 tot 12.00 uur.

We gaan een werkstukje maken dat U zelf kunt gebruiken of bewaren als een cadeautje. 

De prijs van de verrassingsochtend zal steeds verschillend zijn, afhankelijk van het pakketje dat we voor U klaar leggen. 

Deze keer is het 12,50 euro inclusief pakketje, koffie of thee met iets lekkers.

Als U zin heeft in zo'n ochtend, stuur dan een mailtje naar rietjevanslagmaat@gmail.com Wij sturen U dan een berichtje terug, waarin we aangeven wat U zelf meebrengt willem 20 maanden

Laatst waren we thuis bij onze kleinzoon Willem die nu 11 jaar is en overgaat naar groep 8. Op de bank lag zijn quilt opgevouwen. Volgens zijn moeder wordt de quilt nog dagelijks gebruikt, als hij op de bank ligt te lezen.
Ik vind dat hij er na al die jaren (ongeveer 10) nog goed uitziet. Door het regelmatig wassen is hij wel wat dunner geworden, maar dat mag de pret niet drukken. Het is nog steeds zijn lievelingsquilt en hij vindt hem nog steeds heel speciaal.
In Lochem en omstreken hebben daarna veel oma's voor hun kleinkinderen ook zo'n quilt gemaakt. Ik heb aan Willem gevraagd of ik weer een groep oma's mag leren om ook zo'n quilt te maken. Geen probleem, alleen kan hij hem niet missen voor in de winkel, maar een foto gaat ook wel.
Dit is nu eens een quilt die ook gemaakt kan worden door beginnende quilters. Simpele applicaties. Naast de patronen die U krijgt, geef ik U ook ideeën om de quilt een persoonlijk tintje te geven. De lessen zijn één keer in de maand op zaterdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur. 
Ik begin op zaterdagmorgen 14 september.
De kosten zijn voor 6 lessen 90 euro.
Als U belangstelling heeft, stuur dan een mailtje naar rietjevanslagmaat@gmail.com 
Met vriendelijke groet,
Rietje van Slagmaat


Geen opmerkingen: